Later!

Senare blir det nog ännu en film, Dear John!
Den verkar också vara jätte fin! Har inte sett den innan, men ja, jag hoppas att den är bra iallafall!
Lite så kärleksfull dag! Borde ha fler sådanna dagar man bara kollar på kärleks- och romantiska filmer, man blir så rörd och man vill ju så gärna ha det så i verkliga livet!
Vilket tyvärr är väldigt svårt att hitta, men det finns någonstans! det vet jag! :)


Herregud!

kollat på skönheten & odjuret idag, har gått till och från hela tiden!
men såg klart på den precis, så otroligt fin den är!
har nog gråtit varje gång jag sett den, fast det är ju flera år sen jag såg den sist men alltså... ja herregud vad fin film! Tecken på att det är insidan som räknas? För hon blir ju kär i honom när han är odjuret ju!

Kan nog vara en av världens finaste filmer!


MHM!

Gissar att jag har lite tråkigt faktiskt?
Gjort en del idag faktiskt!
vaknade, gick ner och åt frukost med mamma och pappa.
sen tog jag det lugnt en stund, men fick tråkigt, gick ner och gjorde pannacotta! MUMS!
Sen efter det gick jag ut och putsade fönsterna, vilket jag hade lovat mamma nu i över 1 vecka att göra! Dessutom fick jag skor och jacka av henne igår så kände mig illa tvungen nu! hehe
ja ja, sen gick jag ut och jobbade, vek det sista! Så klar med det nu!
Och sen blev det tråkigt igen, så jag kollade om vi hade socker, vanlijsocker och mjöl bland annat, fick ett sug efter att baka igen! Så ja, det blev muffins, MUMS!
Och nu sitter jag här och har tråkigt igen! Ska kanske ner och panta också? Ja få lite pengar hade ju inte suttit fel, looove money!
Men men, bjuder på några bilder! :)


MHM! Så gott det ska bli alltså!
Dock blev dom jätte små, på grund av att mamma tvingade mig att göra 6 stycken... kände hatet där, bara av att göra till två personer här hemma, alltså sjukt, känna hat av att bara göra något åt dom?

Och muffinsen, gissar dock att alla kommer vara slut inom 1 timme.. och det är inte jag som ätit upp dom, alltså ni fårstår inte hatet jag bär inom mig ... varje gång jag ser, tänker eller hör dom, så vill jag typ bara slå ner någon eller typ skjuta dom! Börja skaka varje gång så arg jag är!

Bilder!

Eller snarare egobilder...


Från imorse, sen ikväll har jag ju också lekt lite ego!


Eh.. ja inget smink på dom två sista då alltså!

Snart dax att dra till skolan!

Ja jag börjar ju kvart i ett så pappa ska snart skjutsa mig till skolan!
Äta kakor på första lektionen? ja känns ju väldigt nödvändigt?! men men..
Har tagit ego bilder nu på morgonen men orkar/hinner inte lägga in dom på datorn, så ni får stå ut till ikväll eller något! :)
Men känner mig en aning snygg idag! Fixat håret och sminket och helt okej klädsel! Love!
Känns fan riktigt bra ändå! men dock fastnad jag inte direkt på bilder känner jag, antingen blev bilderna suddiga eller så ser jag helt drogad ut.. men bjuder nog på ett par stycken ikväll! Och dessutom har pappa nu sagt att han ska hjälpa mig med en storstädning av mitt rum ikväll också... hmm.. undrar vad man lär hitta under sängen till exempel? haha nej men här ser rätt äckligt ut... clementin skal överrallt.. min nya drog typ?
jaja, nu ska jag gå och leta efter ett par strumpor och sen ska man ju då vidare till skolan och sen SHOOOPPPPPAAA! :D:D

Ni andra får ha det sååå bra idag! :)


Beautiful blondie... :(


Ändrade planer!

Japp, imorgon blir det ingen solning, iallafall inte på morgonen iallafall, för jag blir skjutsad till skolan (igen!) så då kommer jag ju inte inom stan och sen direkt när jag slutar står ju mamma och väntar på mig, vi ska ju fortfarande shoppa! :)
Blir kanske på kvällen om jag orkar isåfall... i Hörby då också.... Äsch, har hela nästa vecka på mig!

Bjussar bilden!

Pallar inte längre, har fått nog!

Helt seriöst?! alltså nej min bror och hans ******* flickvän är helt seriöst efterblivna?
Mina föräldrar, eller iallafall mamma har sagt att det inte ska stå en massa skor precis vid dörren! Men ja.. det var ett par månader sen? och, visst jag ställde alltid mina skor där innan, men när mamma sa till mig att ställa dom på skohyllan så GJORDE JAG DET!
Men min brors och hans ******** flickvän har fortfarande kvar sina där? HUR SVÅRT ATT FATTA?!
nej men visst, man ska alltid behöva trilla över allt skit där?
herregud!
Och går emot mig med att min väska stod där igår, IGÅR!
INTE ALLTID!


Efterbliven jävel!
Tänker helt seriöst aldrig förlåta dig för det du gjort, den skiter jag fullständigt i vad min kurator säger om saken! JAG TÄNKER ALDRIG FÖRLÅTA DIG!!!!!



Många inlägg ikväll?

Ja fjärde nu, på mindre än 30 minuter, haha!
Men detta blir nog sista, den är det dags för Kungarna av Tylösand! sista avsnittet! Spännande!
Men ska först tvätta av mig lite och borsta tänderna!  och till sist mysa mig ner i min säng!
Meeeen Godnatt!

Bjuder på en gammal egobild! Saknar det så otroligt mycket! men frågan är, vågar man blondera sig? kanske inte så extremt som platina blond, men mörkblond typ?... rätt sugen är jag ju kan jag säga! :D
Saknar att vara den med såå mycket självförtroende och saknar att vara den som tyckte att hon var den snyggaste i hela världen! Ouff, kan verkligen en hårfärg förändra en så pass mycket..?

JÄVLA MÖG!

Migränen håller på att ta över mig! kanske just därför jag känner för solarium? för att få slappna av?!
Just nu känns det som att någon står och slår mig i huvudet om och om igen! Riktigt jävla smärtsamt! eller man kan kanske beskriva det som att någon borrar på insidan av huvudet? Jag skojar inte alltså, fyfan vad ont det gör!  Ska ta reda på om solarium hjälper! det brukar hjälpa åt allt annat så! ;)


Från gina!


Visst är den snygg? lite så mystiskt färg ;) vilket gör den smexig! haha


Men ja... tyvärr inga sexia trosor till.. :( skulle varit string, eller "band" som mamma säger..

Ljuuuva Onsdag!

Ja jag sitter med en härlig kopp vanilj te och tänker bara på mitt älskade solarium som jag faktiskt inte varit i närheten av på .. 2 månader ? snart 3.. shit, känner verkligen att jag MÅSTE sola snart! Blir kanske på fredag morgon, börjar ju inte förrän klockan 1 då så då hinner man en runda inom solariet! eller så tar man det i lund? hmm.. det lät riktigt bra faktiskt! och sen efter skolan på fredag blir det nog nova med mammsen och kolla jacka och skor!
Vill ha ny vinterjacka, en lång detta året! pallar inte frysa om rumpan! :( och sen vill jag inte gå runt med converse hela vintern heller! Så ett par boots ska jag leta efter!  Sen har jag även tittat in massa underkläder! en jätte snygg BH på gina bland annat! Riktigt smexig är den! Och endast 129:-, fast minuset är att trosorna är hipster... skulle ju varit string.. men men! Det kan nog bli snyggt ändå!

Imorgon blir det nog en liten chill dag!
Först har vi vår mentor i försäljning och service, vi gör inte jätte mycket på de lektionerna, sen har vi Svenska, vi ska kolla på "Snabba Cash" ... HRM, jätte kul verkligen... nej men ska köpa lite godis så att jag kanske kan hålla mig vaken iallafall! (a) sen är det lunch, sen Samhällskunskap, chill vi gör lite grupparbete just nu, jag valde en rätt enkel uppgift så det fixar sig ju! Sen sist blir det väl sovstunden! Historia, sååå tråkigt! Läraren står bara framme vid tavlan och tar upp sina jävla powerpoints... och står där och babblar bort 1,5 timme... :(
Men fredag, MHM! Sola (antagligen) två lektioner och sen shopping! Och antagligen film och mys med mamma och pappa på kvällen! :)

OOOOPPSSIIEE

Kollade in min frånvaro lite bättre precis, hehe!
Trodde att jag läst att jag hade 4% frånvaro men det var visst 5,1% frånvaro.. lite mer alltså.. alltså oanmäld frånvaro och sen anmäld frånvari var typ 1,8%.. min frånvaro ligger på 6,9% alltså.. och 14 timmar. ja ja.. jag ligger inte riskzonen än och det lilla är inte mycket, inget jag ska oroa mig för precis!
Men känner att denna veckan kommre bli päst och pina.. jag orkar inte... kan vara lov nu!



I'm beautiful, so do I really need school?... nej skoja bara! klart jag behöver skooooolan! :(

BÖRJAT ATT INSE FAKTUM!

Mina panikattacker är typ helt borta?
Nu känner jag mig bara riktigt arg alltid!
Ska tillbaka till psykologen på tisdag.. efter att inte ha varit där i snart 2 månader så känner jag att jag har en del att prata om faktiskt!
Det stora samtalsämnet kommer definitift att vara att jag inte trivs hemma längre! och då hoppas jag att min kurator tar in mina föräldrar så att dom kanske verkligen fattar att jag inte trivs!  och inte mår bra hemma!

LÄNGTAR TILL TISDAG!


20 Oktober 2010

Tråkig rubrik, I know! Men har ingen fantasi idag alltså..

Inget att säga typ så slänger in lite bilder istället!
Både gamla och nya?


Bilder från igår då!

Och från idag!
och min klumpighet har slagit till igen!  Har slagit hål på två ställen på högra sidan av hakan... :( Fråga mig bara inte hur jag lyckas.... :(:(:(

ja ja, ska nog försöka äta något innan jag ska ner till bussen! Så vi höres när vi höres ! :D

MALMÖ REDHAWKS



Såklart man kommer stå upp för Malmö imorgon! :D Vilket jag alltid kommer!

Malmö Redhawks i med och motvind! ♥

Tihihihi

Jag råkade logga in här eller ja blev som sagt tillsagd av Milla att jag skulle uppdatera hennes blogg så vafan :p.

Hon e på tjejmidag o jag gör inte ett skit :o sitter just nu på min systers rum och har precis blivit klar med hennes jävla dator dock pga detta så har vi inget internett utan bara på denna skit dator (Y) hoppas på att man känar någon slant för detta nu för nu har jag nästan suttit här sedan 2 :o:o. Jaja ska ta mig in till stan om ca 40 min för man ska hämta Milla sen blir det mys mys mys mys :D. Vet inte vad jag ska skriva mer nu :o Aja bye bye


Bara för att jag e så sjukt jävla snygg :D:D elllerrrrr :o Hihihihih känner mig speeeeeddddaaaadddd

TIIISDAG!

jadåå, det blir ett litet inlägg idag ändå!

Skolan till typ ett, sen in till malmborgs och pratade med butikschefen angående praon, gick askalas! :D
Sen bussen hem och ja.. nu sitter jag här!
Hämtar hockeybiljetterna innan jag sticker till teorin ikväll, känns bättre så!
Nu ska jag väl typ lägga mig i sängen och soooova♥ är dock inte jätte trött men ändå! ska jag orka med teorin så måste jag fan sova lite!

hihi verkar som att min redbull börjar verka nu, hihihihi! :D:D:D

 


DÅ UPPDATERAR VI IGEN!

Ja nu har jag ju segat som fan med uppdateringen! Men men.. har haft annat i tankarna!
I lördags när jag kom hem efter hockeyn så mådde jag verkligen inte bra, psykiskt då!
Så till slut så gav jag upp mitt sura humör och förlät Oskar och fick honom att komma hit!
Vilket jag absolut inte ångrar! Mådde så otroligt mycket bättre när han kom!
ja ibland kan man väl få sura av sig, eller?
ja ja, i söndags (igår) så jobbade jag och Oskar hjälpte mig såklart!
Sen gjordes det inte mycket mer faktiskt!
Idag då.. okej, skoldagen gick rätt fort ändå! så ska väl inte klaga något på det!
Dock försökte jag hålla mig för skratt på idrotten... ibland gick det och ibland inte... alltså .. nej nu ska jag inte vara elak! men ja.. jag fattar bara inte när man väljer till idrott och bollspel när man typ suger på alla bollspel? Ja okej, jag är kankse inte den bästa i alla sporter.. typ suger på fotboll bland annat! Men ändå... Jag vet ju iallafall hur man ska göra, jag kan liksom tekniken.. och är inte direkt rädd för bollen och är helt stel.. som en viss annan var på volleyboll idag... alltså nej, han borde inte ha valt idrott och bollspel alltså!

Imorgon händer det en del grejer! först skolan till 1, sen måste jag in och snacka med min handledare för praktiken också... eller så gör jag möjligtvis det ¨på onsdag, då jag ändå ska stanna kvar i Lund efter skolan, så kan man ta en liten tripp in på malmborgs ju!
Ja iallafall, sen måste jag hämta ut Malmö-Leksand biljetterna och möjligtvis lite kläder jag beställt från H&M, och sen klockan 18 är det dags för teori igen! 4/8 teorilektioner då... WOHO hälften gjorda efter imorgon! haha pallar inte!

ja ja... skrev om imorgon för jag tror inte det blir något inlägg imorgon nämligen! tror inte jag hinnre eller orkar faktiskt! ;D


Men nu ska jag snart sova!
Men ni får ha det så bra tills jag bloggar igen!
bye bye bye bye bye bye bye bye! :D:D:D

PANIK PANIK PANIK PANIK PANIK PANIK

Ja rubriken säger väl allt!?


Jag hatar verkligen att vara ensam... klarar bara inte av det...


I WANT TO AND I PROPABLY WILL

i want to disapear and I propably will
In some way, I just want to left this world forever, and never come back







JAG HATAR MITT LIV!
HELT FUCKING SERIÖST, när är det min tur att lämna denna jord?

P.S I LOVE YOU

Ja den filmen går ju på tv ikväll... grät första gången jag såg den, och har bara sett den en gång så...
Ska man kolla på dne och böla ner sig kanske?
Men ja.. mer än en timme tills den börjar....
Alltså nej, seriöst, fyfan vad tråkigt det är..... döda mig




Bild från igårkväll, dock ser det ut som att jag är ledsen/arg/irriterad, så kan ju vara efter att jag skrikit, gråtit och varit allmänt pissed off!?

Men nej... nu ska jag väl forstätta att dö av tråk..


HOME AGAIN

Hemma då ja... och efter 5 minuter så är jag redan såå uttråkad... fyfan vad det är tråkigt att vara ensam... Simpsons på tv men känner inte ens för att försöka vara glad?
Känner att jag hade gjort så mycket för att lägga mig under täcket med någon bredvid mig, H A T A R att vara ensam, helt seriöst, får snart panik!


SÅÅÅÅ TRÅKIGT!

KLAR!

ja nu tror jag att jag är klar! Ska bara packa ner lite saker också!
Sen är jag nog redo att gå ner till bussen!
Riktigt pepp! Dock är nedsläppet först om 4 timmar, men men! Får peppa på bussar och tåg istället sen och 1 timme på arenan! ja, jag kommer vara där 1 timme innan det börjar, men det är bara bra! Så får man ställa sig exakt var man vill, inga feta gubbar ivägen då! :D:D


HAPPY! :D




NU JÄVLAR HEJAR VI PÅ MALMÖ IF!


FÖRBEREDELSER!

Yes, har gått upp, duschat, ätit och börjat fixa till mig!
Just nu är jag redigt glad och peppar mig själv med gamla malmö låtar! Det sägs ju att dom bytat låtar nu... vilket är grymt synd, för dom gamla är så härliga! :D
Men ja, jag bjuder på lite bilder som jag lyckats ta hittills! :)
Kommer bilder när jag är helt klar också!


Bara så tvungen att lägga in den, haha! Jag tror att min lugg har blivit en aning lång nu faktiskt! :D

hihihihi



ÄLSKA MIN OUTFIT!
Ska nog faktiskt ta min halsduk också! :D

WIIIE

Ska snart kolla på Peter Pan!
Så otroligt längesen, efter filmen lär jag ju somna.. dum som jag är ska jag gå upp 3 timmar innan jag ska ner till bussen imorgon... alltså halv nio, haha måste ju duscha och ska faktiskt fixa håret!!!!! OMG stoppa pressarna! något är nog fan fel! haha så längesen jag fixade håret! Helt sjukt, men ändå! :)
Känner för att vara lite fin imorgon, så ska faktiskt fixa mejken lite bättre också! Gissar på att det blir lite eyeliner, men visar nog innan jag åker så att ni får se :)

Men nej, sängen och Peter Pan nu!


FRYSER OCH SEDAN STEKHET!

Min kroppstemperatur är nog helt ute och cyklar!
Antingen fryser jag som fan eller så bränner jag upp typ!
kan varken ligga under täcke, för efter 2 sekunder så blir det jätte varmt.. och sen kan jag inte heller sitta här, för då fryser jag efter 2 sekunder...

Fett jobbigt!

Dessutom fett tråkigt att vara ensam hemma.........


jag är söt, andra har bara svårt att erkänna det!

DETTA S*GER

Alltså nej, helt seriöst, jag var på så otroligt bra humör och sen helt plötsligt sabbades det, vet ni hur mycket det suger alltså?! Försöker tänka på morgondagen, då Malmö vinner över Rögle! hehe
Ja det är väl självklart att dom vinner? (hoppas jag iallafall, hehe)

Ja mitt humör börjar bli bättre, fått gråta, skrika av ilska och helt enkelt varit så jävla pissed i typ 1,5 timme... får räcka.. orkar faktiskt inte mer..

Bytade hårdrocksmusiken till annan häärlig musik, så som Rasmus Seebach - Engel och MIKA - happy ending!
Ska fortsätta chilla till lite sådan musik nu!


gammal bild, dock är den så vacker ändå! :)

MIKA - HAPPY ENDING

This is the way you left me,
I'm not pretending.
No hope, no love, no glory,
No Happy Ending.

Wake up in the morning, stumble on my life
Can't get no love without sacrifice
If anything should happen, I guess I wish you well
A little bit of heaven, but a little bit of hell

This is the hardest story that I've ever told
No hope, no love, no glory
Happy endings gone forever more
I feel as if I'm wasted
And I'm wastin' every day

This is the way you left me,
I'm not pretending.
No hope, no love, no glory,
No Happy Ending.
This is the way that we love,
Like it's forever.
Then live the rest of our life,
But not together.

2 o'clock in the morning, something's on my mind
Can't get no rest; keep walkin' around
If I pretend that nothin' ever went wrong, I can get to
my sleep
I can think that we just carried on

This is the hardest story that I've ever told
No hope, no love, no glory
Happy endings gone forever more
I feel as if I'm wasted
And I'm wastin' every day

This is the way you left me,
I'm not pretending.
No hope, no love, no glory,
No Happy Ending.
This is the way that we love,
Like it's forever.
Then live the rest of our life,
But not together.

A Little bit of love, little bit of love
Little bit of love, little bit of love[repeat]

This is the way you left me,
I'm not pretending.
No hope, no love, no glory,
No Happy Ending.
This is the way that we love,
Like it's forever.
To live the rest of our life,
But not together.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


EN ANING ARG OCH IRRITERAD, JAPP!

Lägger över alla mina agressationer på musik, sitter och dunkar på högsta volym och självklart hårdrocks musik.
Räddningen på kvällen!♥

JÄVLA ÄCKLIGA LÖGNARE!

Blir så fucking jävla trött på att folk inte står för vad dom tycker och säger!
När man säger till att man inte vill umgås med vissa personer och ändå gör det?
Säger du bara dessa jävla saker till mig för att göra mig glad eller?! SÅ JÄVLA ÄCKLIGT!
Säg som det är isället?!
Hur jävla fucking svårt är det egentligen?!
Kan fan inte ens tänka just nu!

JAG ÄR SÅ JÄVLA ÄCKLAD OCH FUCKING ARG JUST NU!

TACK SÅ JÄVLA MYCKET FÖR ATT DU HELY FÖRSTÖRDE HELA MIN FUCKING KVÄLL!!!!!!!

TJOCKIIIIIS

Ja jag sitter och tjockar mig just nu!
Köpte 4 negerbollar precis, hihi!

Gott är det iallafall! Tänkte kolla om dte är något på tv snart också! Om det inte finns något, får jag sitta och ladda inför imorgon med massa malmö låtar! kan funka det också ju.

 


SKOLA

Mår dåligt, har ont i mitt ben/knä och känner att jag bara vill hem nu!
har två lektioner kvar idag.. och på den sista så måste jag väl redovisa idag.. annars hade jag nog sjukanmält mig idag.. men ja.. man ska kanske ta och redovisa innan jag glömt allt vad det handlar om..

GAMLA TANKAR ÅTERIGEN

Alla hemska tankar kommer åter och åter tillbaka till mig..
Att känna att man inte är rädd för döden, utan att man mer ser framemot den..
Endast för att ingen förstår en, finns inget som kan få bort dessa tankar.. inte efter allt skit jag fått uppleva..
Jag kommer få leva med känslan att vilja dö, så länge jag lever.. och om jag får tycka till, så kommer jag inte leva länge..

Hemska tankar...


VIPANLOPPET....

Ja usch, vipanloppet idag och för er som inte vet vad det är det att man ska springa 8 km..
Gick hur bra som helst (förutom att min mage har cp damp hela vägen) till jag kom fram till 6 km... då (ännu en gång) min fot ännu en gång vred sig som fan och det gjorde ont som fan! Försökte att tänka bort det och bara fortsätta... Ja min tid var bättre detta året än förra, YEAJ!
Men hade ändå hoppats att komma in på mindre än 50 minuter.. Någon jävla minut efter, suger satan om ni vill veta!
Så satsar satan till nästa år, även fast man inte behöver vara med mer än två år, känner att jag tycker väl att dte är kul att se hur mycket man verkligen klarar! Och om man blir bättre!

Men ja, nu är mitt vänsterknä helt efterblivet, gör något så in i ont! Kan fan knappt gå... och dessutom fryser jag röven av mig.. och innan låg jag under två tjocka täcken.. och ändå frös jag? tror inte att det är så bra... :(
jag kommer bli sjuuuk :(:(:(:(

FAVORITLÅTAR RIGHT NOW

Den första är typ bara sorglig, men ändå så bra! Den andra är så härlig! :D

RSS 2.0