tankar...

Nu sitter jag här igen...
Denna gången ska jag inte vara så aggresiv..
Utan nu känner jag mig ensam... älsklingen är inte här och jag känner mig helt fucking cp ensam.. jobbigt...
och efter att ha klarat 2 väldigt jobbiga veckor av skolan nu så är det lov och jag tänker bara på förra lovet... precis innan var det helt annorlunda.. det var inte jag som mådde dåligt och var tvungen att gå ensam... utan det var Josse.. och det var typ 2 dagar.. sen så sa Sanne förlåt..? för att hon inte ville att det skulle bli ett tråkigt lov för någon... och nu tänker jag... jag har gått 2 veckor och mått dåligt.. och nu är det lov redan... så jag tänker liksom... hur jävla hatad är jag egentigen? är jag verkligen så hemsk att ingen vill be om ursäkt? jag har försökt att hålla humöret uppe.. men så fort jag tänker på just detta... så känner man sig så fucking hatad och inte värd minsta lilla... kanske inte så svårt att låta bli.....



Jävla idioter!!!! @/(="#*

Längesen ett inlägg sen sist..
har inte kännt för att blogga, tänker ju sluta egentligen men ja.. jag kommer skriva lite ¨då och då istället.
Hela helgen har man varit med älsk, helt underbart!
Men annars i veckan... ja, allt har sugit, har mått så dåligt i skolan att jag skolkat en del.. men jag bryr mig inte.. jag mår inte bra så varför ska jag stanna i skolan så att jag bara mår ännu sämre?
Och att folk går runt och säger saker som att jag ska tänka på alla barnen i afrika och att dom mår sååå mcyket sämre än vad jag gör, det vet jag ju förfan!?
Men liksom .. tankarna jag har nu, är exakt likandana som jag hade genom hela 7an..
Och ja... just därför, HATAR jag att folk sitter och säger att jag ska tänka på barnen i Afrika istället ... Men hallå?!?! självmordstankar här eller?  jag mår dåligt och folk säger att jag ska tänka på andra!
Jävla idioter! fattar att folk inte ställer upp för en!
Jag vill inte tillbaka till skolan, så är det bara!  men jag ska fan inte behöva gå om 1an på en annan skola, jag har liksom inte ens gjort ett skit för att förtjäna att må såhär dåligt?  jag vill inte gå till skolan, varje morgon har jag kännt en stor klumpt i halsen och mina tankar säger bara, gå inte till skolan!  jag har mått dåligt hela veckan... för varje dag som går mår jag sämre, tankarna växer sig större och större.. jag vill härifrån, långt härifrån! jag hatar att folk behandlar mig som om jag inte vore värt ett skit!    jag har tur som har en familj som bryr sig! och en pojkvän..   men det känns som att ingen jävel bryr sig om jag skulle försvinna en dag och aldrig komma tillbaka?  ingen skulle bry sig om jag dog?
Det är så jag känner, exakt som jag gjorde genom hela 7an... att ingen skulle bry sig ifall jag tog livet av mig.. så ja, jag bryr mig inte om folk går runt och säger att jag är emo eller vafan alla nu säger, men jag mår inte bra, och fan inte mycket bättre när folk blir sura på mig när jag inte har gjort ett skit.... att jag ska behöva lida för att andra börjar bråka med mig för INGENTING!
Nu gäller det bara för mig att klara av resterande 2 år på vipan....

Happy bitch!

Känner mig otroligt glad men också en aning trött idag, trotts sovmorgon, haha!
vaknade dock redan 7 imorse.. men somnade om som tur är !
Och nu är jag klar för att ta bussen till älskade skolan! Men blir nog en runda inom espresso house för min älskade Mocha Latte ;)  mmmmmm

Men bussen går inte förrän om 30 minuter.... så dunkar musik och tar cam bilder, haha! gammal vana när jag har tråkigt!
Men ni gillart!





hihiihi (a)

.........

Har din tröja på mig just nu... känner fortfarande din parfym..
Det får mig att tänka tillbaka ännu en gång..
Och jag tog bara den för att jag frös ihjäl.. tog första bästa tröja jag hade här inne.. och i och med att jag tänkt ge tillbaka denna så...

Jag älskar dig och kommer alltid att göra, bara för mig att inse faktum, du är det bästa som hänt!


Gammal bild dock...




Imorgon börjar jag inte förens 12.20, så lite sovmorgon! och sen slutar jag tjugo i 4, rätt härlig dag!
Men nu har desperate housewives börjat! ;)


Tankar och känslor...

Jag h a t a r min hjärna...  allt är så komplicerat så det är inte sant..
ena sekunden tänker jag på allt bra och underbart.. men sen kommer allt skit upp..
ena sekunden vill jag ha tillbaka honom, men sen inte...

Skulle vilja slita sönder min hjärna och trampa¨på den!
skulle vilja lyssna på mitt hjärta, för en gång skull...

Jag vet vad jag känner innerst inne... det är bara folk som provocerar mig.. Absolut inget illa menat till någon.. men jag tar åt mig av vad andra tycker och har alltid gjort..
Att höra av hur många som helst att jag bara ska skita i det och gå vidare.. men jag själv? hur känner jag?

Mjo egentligen försöker jag tänka på allt positivt, alltså från början av allt.
Det gör mig tårögd, helt seriöst!
Saknar den tiden så otroligt mycket! Men sen kommer tanken upp: kommer dte kunna gå att kunna gå tillbaka till det? är det verkligen möjligt.
Att ha spenderat 4 månader, mer eller mindre? med en person, och att största tiden av det har varit så underbart! Gör att jag verkligen vill försöka göra étt nytt försök och att allt ska bli så bra som innan..

Ja, det här är bara lite av hur jag känner och tänker... men känner att jag har svårt att skriva ner det, det låter såå mycket bättre i min hjärna..

Får se hur allt slutar..... 




Då när allt var så underbart........




Blir att ta av mitt smink nu och sen lägga mig i sängen och försöka ta det lugnt och verkligen tänka ut hur jag vill ha det... önska mig lycka till?...

RSS 2.0