Jag och mitt älskade..

..te!
Sitter och smuttar på mitt citron te och har en ansiktsmask på och kollar på paradise hotel!
Mysig tisdagskväll helt enkelt! och sen blir det Simpsons.. men tyvärr inget desperate Housewives ikväll.. varför gör dom såhär mot en?!?! :(


Cute right?! :)


Its hard sometimes

är helt slut i hela kroppen.. märker att man verkligen inte kan jobba varje dag.. Vilket jag gjort denna veckan.. min kropp hänger inte riktigt med just nu!
har typ vaknat till lite nu, sovit en stund!
Sitter och lyssnar på musik och dricker vatten och funderar på att städa?
ja ja.. bjuder på lite cambilder.. hihi ja, jag har tagit tillbaka camen nu, så ni får kanske se en del cambilder nu! :)


Vittel är faktiskt riktigt gott, smakar inte alls som kranvatten! men dock så onödigt att köpa vatten ?...

BESTÄMT MIG NU, ÄNTLIGEN!

Det är bestämt!

Jag SKA bli blond igen! Dock ska jag inte ha en sådan jävla brådska som förra året... *hrm* .. och tror inte att jag ska bli platina blond.. utan lite mörkare? och ska endast slinga det!... tror jag? heheheh
ja ja, mamma sa att hon vet en som slingar hår billigt, 350 kronor! Wiho.. får väl prova? :D hellre prova och att det failar, liksom 350 spänn är inte hela världen... än går till en jag vet som endast tar 200 kronor.. men hon klipper av halva håret också.....

Am I really going blonde?..

Hihihi yellow! Ouff, så jävla härlig färg alltså.. ska kankse bara bleka håret och få gult/oranget? RAOUW SÄXY!

Oh shit, jag saknar det! Fjårthiiwzz for lajf <3<3<3<3 eller njae....




Nu blev jag helt skeptiskt till om jag verkligen vill det... HAHAHHA jag har problem på riktigt!

JAG ÄR SÖT...

ARE när jag blir lite brunare ;)


hihi ser lite brunar ut runt kinderna, och OMG no make-up.. verkligen ingenting! LOOVE

HRM

Ja nu tänkte jag visa er hur brun jag blivit... men det går ju dock inte så jätte bra med blixt och allt.. så jag jämförde mina puder.. det jag hade innan och det jag köpte igår.. haha inte ens jag trodde att det var sådan stor skillnad!


heheheh en aning va?


PHOTOS


MHM solning like I said?

Japp efter praktiken så stack jag till solariet, lovely! men kände att jag ville hem och vila istället.. så blev bara 16 minuter.. ska kanske inom där imorgon igen, innan bion! Det hinner jag ju! Men får se hur det blir!
Sen efter det stack jag in till stan, behövde nytt puder... eftersom.. ja.. min gamla är för ljus för mig nu... hihi!
Och sen tänkte jag även lyxa till det med lite gotte från mormors bageri, thihi! MUMS!
Så nu ska jag städa lite, så pappa blir glad, sen måste jag äta lite nyttig mat innan jag äter det goda, så att mamma blir glad! :)


Två påsar från mormors bageri och en från lindex!


Ser dock rätt ljust ut..

Tired as h*ll

Så jag ska gå och borsta tänderna och så sen blir det sängen! Somnar väl efter Paradise Hotel... MHM!
Tidig kväll är aldrig fel eller?

ja ja, godnatt!



Sexy blonde, mhm, saknar det!....


Lite brunare dock också lite snyggare



Dock förstör blixten min brunhets rättvisa... Imorgon blir det ingen solning... måste till körskolan dirr efter praktiken så.. men på fredag! Då jävlar blir det solarium time igen! ;D

Tänkte informera er om ...

... att jag är solariumtorsk igen!






ERIK MAGNUSSON

Det feta är att jag praktiserar på det ställe han jobbar på! Visste inte vem han var , men idag så frågade han mig och sen när jag sa nej då, så sa han att jag var TVUNGEN att kolla upp det när jag kom hem! Haha ska fan ha en autograf av honom, om jag träffar honom imorgon! :D Riktigt härlig kille! :D

MY DAY!

Ja kom lite tidigt till praktien idag, men det verkade bara som att min handledare blev glad för det! Skriver lite enkelt att min dag har varit riktigt bra! Helt underbar personal! Lite läskiga imellanåt men det får man väl tåla!
Fick en massa beröm för min nogrannhet och min snabbhet, lovely! ;)
Och dessutom stannade jag 1 timme längre än vad jag skulle, hihi!

Men men, när jag sedan kom hem, åt jag bara lite snabbt och sen drog jag upp till gymmet! Blev en timme där, dock var det heeeelt fullt! har aldrig varit det innan! Alltså med fulls menar jag då att INGEN maskin eller hantel eller någonting var ledigt! Så jag orkade inte stanna! Annars hade jag lätt kunnat vara där 1 timme till! Det kändes riktigt skönt att gymma idag!



Cääpää bilder, förlåt men ville faktiskt lägga till lite bilder...!

MÅNDAG!

Och idag börjar praktiken som varar i hela 5 veckor!
Rätt skönt att slippa skolan, eller ja.. det beror på hur praktiken blir! Dessutom hoppas jag på ett extra jobb! Får jag inte det, blir jag lite ledsen i ögat!

Men men, min buss går tio i åtta, börjar klockan nio, vet dock inte alls var jag ska träffa min handledare... oopsie! Men det kan man väl fråga vem som helst i affären? Ye, det funkar!

Sen när jag slutar funderar jag starkt på att sola inne i Lund, yummi! Hehe solarium beroende or what? men älska att vara brun?

Ja ja, nu ska jag platta mitt hår och börja sminka mig.. och äta lite efterblivet godis ifrån lördags! :D


någon vecka gammal bild, men har iiiinga nya!

No foundation?

tänkte börja med det igen, att inte använda foundation? Bara puder dårå! Fattar egentligen inte varför huden blir finare av puder? för puder täpper igen porerna, och det gör väl inte foundation?
Ja ja, skit samma! det blir bättre med puder så! Så ska införskaffa mig ett bra puder! Har tänkt lite på make up stores puder! De sägs vara bra, men stora frågan är, ska man ha pulver eller?



....?

Brownie?

ja såklart solade jag idag igen!
I hela 38 minuter! Looove!
Nu är jag brunare, lite ljusbrun sådär, känns så mycket bättre än att vara en blekfis!


Man ser en liiiten rand va? (a)

Mmmm, här ser man en aning brun ut? :D

MHM! fast det ser ut som att jag har en tjockismage? :(
Dock har jag riktig träningsvärk i magen och min rumpa idag, gör riktigt sjukt ont! :(:(

blekfis blekfis blekfis

allt jag kan tänka på nu, är hur blek jag har blivit, det går mig lite på nerverna.. jag är inte van vid det.. inte alls!
hatar det faktiskt :( haha återigen, hat!! Känns jobbigt... ska nog sola imorogn igen... :(:(:(:(




BLEEEEEEEEEEKFIIIIIIIIIIIIS!

HAT HAT HAT

ja återigen känner jag det... dock inte mot någon, utan mot någonting!
bara tanken att gå och lägga mig!? Ja det är det jag känner hat emot! Haha att man verkligen kan hata att gå och lägga sig, eller ja jag skriver inte en viktig detalj nu, jag hatar att gå och lägga mig ensam! Funderar på att ringa första bästa och be den sova här, endast för att jag ska slippa sova ensam!

Hat hat hat , min vardag som sagt! :(

HRM....

ja denna lördagen sög ju riktigt mycket tyvärr!
Undrar hur morgondagen kommer se ut? Gymma? Jobba? Sola?
Verkar tråkigt alltihop.. och alla är helt döda, pallar inte!


HAHA helvete då!

Nu när jag väl solat en gång, så har beroendet kommit tillbaka rejält! Vill bara tillbaka och sola!
haha jag visste att det skulle bli såhär, det blir det ju alltid!

Solning blev det!

Fast dock inte 50 minuter... växelautomaten tog inte emot 50-lappar så.. men 15 minuter i högeffektsolariet funkar väl det också! Fick typ ingen färg! Men skönt var det! :)


Lugn kväll?

Funderar starkt på att gå och sola... i typ 50 minuter, verkligen bara ligga och slappna av i 50 minuter, känns som en bra idé faktiskt... just nu skiter jag i cancer och om jag åldras i förtid på grund av solariumet.. just nu är allt jag tänker på att slappna av för en stund! Och sen hem och ansiktsmask och sånt.. känns nästan som att det är något jag behöver faktiskt! och ja.. jag hittade faktiskt 120 kronor mitt på gatan innan idag, ska kanske använda dom till något, kanske fanns en mening med det, att jag skulle gå och sola förr 100 och sen köpa godis för resterande 20, ja jag gillar mitt tankesätt! Dock får jag väl se hur det blir med den saken senare !

Snart ska mamma och pappa iväg på "kalas", och jag blir kvar här hemma med min bror och hans tjej och dessutom kommer två stycken till sen tydligen... gissar på bråk ikväll igen.. min bror kommer säkert gå och vara sur och försöka få iväg mig hela tiden! kanske just därför att jag vill sola och komma iväg härifrån lite ikväll iallafall!...

Ja ja, får ju som sagt se hur jag gör ikväll!
Men hoppas att jag sticker upp och solar, jag behövre det nu!


Gammal bild, ja det är ju vara att kolla på min piercing så!


HELT JÄVLA OTROLIGT!

Det går fan inte en enda dag utan att någon ska göra mig förbannad!
Nu är hela min fredag förstörd! eller ja, ända till nu, då jag är ensam?! Och ja.. mycket man kan göra nu klockan elva på kvällen! FYFAN vad jag är arg! Går fan inte ens att besrkiva, fy i helvete vad folk kan förstöras ens liv!

Hat är min vardag nu för tiden!




RSS 2.0